Palkanlaskenta

Palkanlaskenta sisältää:

● Tuntipalkat
● Kuukausipalkat
● Palkkiot
● Työkorvaukset
● Loma-ajan palkat
● Lopputilit
● Kaikki palkkoihin liittyvät pidätykset, tilitykset ja    ilmoitukset

Edessäsi on kasa työvuorolistoja ja nyt sinun pitäisi maksaa työntekijöillesi heidän työstään palkkaa. Mistä aloitat? Palkanlaskennassa on monia säädöksiä, joita pitää muistaa ja ottaa huomioon. Muistatko mitä palkkalajia työntekijöiden palkat ovat ja mitä työehtosopimuksessa sanottiin ylityökorvauksista? Et välttämättä ehdi pysyä ajan tasalla muuttuvasta lainsäädännöstä. Saatat kuluttaa kallista aikaasi miettiessäsi asioita.
Minimoit virheet ulkoistamassa palkanlaskennan ammattilaiselle. Säästät omaa aikaasi ja pystyt keskittymään yrityksesi muihin tuottavampiin toimiin.

Lasken puolestasi tuntipalkat, kuukausipalkat, palkkiot ja työkorvaukset. Kun tulee kesä ja loma-aika, lasken myös loma-ajan palkat. Teen myös palkkoihin liittyvät pidätykset, tilitykset ja ilmoitukset puolestasi.

Voit ottaa minuun aina yhteyttä, kun palkanlaskennassa tulee muutoksia tai et tiedä miten toimia.

Sähköinen palkanlaskenta – Netvisor

Tilitoimistoni käyttää sähköistä palkanlaskentaa Netvisoria, joka takaa turvallisuuden ja ajantasaisuuden. Kun palkanlaskenta on sähköisessä muodossa, se automatisoi osaa laskelmista ja pilvipalvelu takaa myös hyvän varmuuskopioinnin. Nykyaikaisella sähköisellä järjestelmällä yrityksesi asiat ovat turvallisissa käsissä.
Palkanlaskenta tehostuu Netvisorin automaation avulla. Tämä poistaa manuaaliset vaiheen, jonka ansiosta palkanlaskenta sujuu virheettömästi sekä nopeasti.

Palkanlaskennan ulkoistamisen edut

● Ei tarvitse palkata kokoaikaista työntekijää
● Ammattilainen tekee laadukasta tulosta eikä virheitä synny
● Sähköiset järjestelmät ovat ajan tasalla sekä ne hoitavat automaattisesti rutiininomaisia
laskelmia
● Palkkahallinnon kulut pienenevät ja resursseja vapautuu tuottavampiin toimiin

Palkanlaskenta ja siihen liittyvät toimet ovat vaativaa työtä. Erilaisten säädösten, palkkalajien sekä työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten ymmärtäminen edellyttävät asiantuntijuutta. Palkanlaskennan ulkoistamisella kevennät omia rutiinejasi sekä tehostat itse palkanlaskentaa.

Miksi juuri Tilitoimisto K. Styborg?

Tilitoimiston yrittäjällä Karina Styborgilla on yli 6 vuoden monipuolinen työkokemus tilitoimistosta.

Karina Styborg yrittäjä, palkanlaskija, kirjanpitäjä 040 097 9927

Karina Styborg
yrittäjä, palkanlaskija, kirjanpitäjä
040 097 9927

Ylläpidän omaa ammattitaitoani ja seuraan tarvittavia lakimuutoksia. Koulutan itseäni myös tarpeen tullen sekä perehdyn alan uusimpiin ohjelmiin. Autan sinua kokonaisvaltaisessa palkanlaskennassa. Saat rauhallisen mielen, kun tiedät yrityksesi asiat olevan hyvissä käsissä. Ymmärrän pienyrittäjän arkea, sillä olen itsekin sellainen.

Voit ottaa minuun yhteyttä yritykseesi liittyvissä ongelmissa. Ratkaisemme ne yhdessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää…

Ota yhteyttä