Autoetu vs oma auto, laskenta palveluna

250,00 

Palveluun sisältyy maksimissaan 3 auton vertailu/käyttäjä.

1. Alkupalaveri tilanteen kartoittamiseksi maksimissaan 1 tunti. Varaathan oma-aloitteisesti konsultoinnin 1 tunnin palaverin kalenteristamme Varaa aika

Tai osoitteesta asiakaspalvelu@tiliborg.fi

2. Saat sähköpostin miten valmistautua alkupalaveriin.

3. Loppupalaveri laskennan tulkinta maksimissaan 1 tunti. Palaverin aika ehdotetaan myöhemmin.

Laskenta sisältää maksimissaan kolmen auton kustannusten laskennan.

Laskennassa vertaamme vain auton hankinnan suorat kustannukset yritykselle sekä työntekijälle. Laskelmassa ei  huomioida rahoituskuluja eikä nettovarallisuuden vaikutusta osinkojen verotukseen.

Laskennassa emme ota kantaa yrityksen taloudelliseen tilanteeseen millään tavalla. Mikäli haluat, että tarkastellaan myös yrityksen taseen ja tuloslaskelman näkökulmasta auton hankintaa. Tästä täytyy sopia erikseen ja konsultoinnin kustannus tarkistetaan lisätarpeen osalta erikseen. Mainitsethan lisätarpeen varatessasi ajan alkupalaveriin.

Laskenta on tarkoitettu autoille, jotka eivät ole arvonlisäverovähennykseen oikeuttavassa käytössä. Laskelmassa kulut huomioidaan arvonlisäveroineen. Laskelma on suuntaa antava.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kannattaako ottaa autoetu vai ajaa työajot omalla autolla?

Kuinka paljon autoedusta joutuu maksamaan veroa ja kuinka paljon työntekijälle jää nettona rahaa käteen eri vaihtoehdoissa?

Entä mitkä ovat autoilusta aiheutuvat kulut työnantajalle, ja mikä vaikutus rahapalkan alentamisella (kokonaispalkka) on työnantajalle ja työntekijälle?

Ei hätää, autan sinua ymmärtämään mitä vapaa-autoetu, käyttöetuauto ja työntekijän oma auto merkitsevät rahassa niin työntekijälle kuin työnantajallekin.